Affiliate sites

52 Affiliate sites in 52 weken

"Throw it at the wall and see if it sticks". Veel startende affiliates vragen aan mij wat voor site ze moeten starten en of je er geld mee kunt verdienen.

Op deze pagina deel ik 52 affiliate sites. Aan iedere site werk ik ongeveer 1 week vanaf 27 April 2020. Voor mij zelf is dit ook meteen een manier om te testen wat voor concepten aanslaan en welke niet.

In het onderstaande site overzicht kun je per site zien hoe ik deze heb gebouwd en zie je per maand hoeveel ik er aan verdien (de meeste affiliate sites hebben de eerste maanden nog geen inkomsten).

Affiliate sites (2)

4 mei, 2020 Parfumatch.nl

De eerste Parfum Zoekmachine op basis van geur. Ik ben op zoek naar een parfum met een … geur? Zelf ben ik niet zo bekend in de parfums maar ik weet wel wat voor soort geur ik lekker vind. Als ik online zoek naar parfums dan heb ik geen flauw idee waar ik moet beginnen. […]

27 april, 2020 Robotstofzuigerkopen.nl

Relaxen in plaats van schoonmaken Mijn eerste affiliate site ooit (10 jaar geleden) ging over stofzuigers. Mijn idee was dan ook altijd om die site nog een keer te maken maar dan een stuk beter. Omdat ik nog een hoop processen moet opzetten om het snel bouwen van affiliate sites makkelijker te maken heb ik […]

10+ Jaar evaring
Ervaring als publisher én adverteerder
Al 100+ sites gebouwd